�sidos�tta standardv�rden

Du kan �ndra maskinvaruacceleration genom att flytta ett skjutreglage p� sidan Ljud. Du m�ste vara systemadministrat�r f�r att kunna �ndra maskinvaruaccelerationen. Inst�llningen f�rblir aktiv n�r du har st�ngt Microsofts diagnostikverktyg f�r DirectX.

Du kan inaktivera maskinvaruaccelerationen f�r Microsoft DirectDraw eller Direct3D om en s�dan acceleration �r tillg�nglig. Om du vill g�ra detta g�r du till sidan Bildsk�rm f�r de grafikkort som �r installerade p� datorn och klickar sedan p� knappen Inaktivera. N�r du har inaktiverat maskinvaruaccelerationen �r den inte l�ngre tillg�nglig f�r n�gra program, inte ens n�r du har st�ngt diagnostikverktyget f�r DirectX. Om du vill aktivera maskinvaruaccelerationen igen klickar du p� Aktivera p� motsvarande bildsk�rmssida.

* Obs!

Du kan ocks� �ndra sk�rmens uppdateringsfrekvens som st�llts in av program i helsk�rmsl�ge i DirectDraw. Detta b�r du bara g�ra om du har problem med n�got program och om det verkar rimligt att tro att en ogiltig uppdateringsfrekvens har angetts av programmet.

S� h�r �ndrar du uppdateringsfrekvensen

1. Klicka p� �sidos�tt p� sidan Ytterligare hj�lp.
  2. Markera Eget v�rde i dialogrutan �sidos�tt uppdateringsf�rfarande f�r DirectDraw och skriv in en giltig uppdateringsfrekvens f�r sk�rmen.
  3. Klicka p� OK.

S� h�r �ngrar du �ndringen av uppdateringsfrekvensen och l�ter programmen i DirectDraw ange egna uppdateringsfrekvenser

1. Klicka p� �sidos�tt p� sidan Ytterligare hj�lp.
  2. Klicka p� Standard i dialogrutan �sidos�tt uppdateringsf�rfarande f�r DirectDraw.